Під Києвом прогриміли вибухи та сталася пожежа (ВІДЕО)

Подробиці надзвичайної події розповіли в поліції

У Вишгороді п’яний чоловік підірвав гранати в гаражному боксі. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, мешканець Вишгорода зумисне підірвав дві гранати в гаражному кооперативі.

"Хильнув оковитої, взяв Ф-1, висмикнув чеку і зайшов із погрозами в гараж, де знаходилось семеро громадян. Добре, що серед цивільних  був патрульний поліцейський, який миттєво зреагував, виштовхнув чоловіка геть і врятував людей від уламків", — зазначив Нєбитов.

У час, коли на місці події вже перебувала слідчо-оперативна група і кримінальна поліція Київщини, чоловік витягнув ще одну гранату, якою спочатку погрожував, а потім підірвав. Внаслідок вибуху загорівся гаражний бокс, згорів автомобіль, але завдяки поліцейським, всі лишились живі.

Правоохоронці затримали підривника. Серед його речей знайшли пістолет. Затриманому загрожує до 15 років тюрми або довічне ув’язнення, підсумував голова Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області викрили мережу борделів, яку контролювали жінки. "Бізнес" з надання інтимних послуг за гроші організувала 38-річна мешканка Бориспільського району. Допомагали їй контролювати підпільні заклади з надання послуг сексуального характеру двоє спільниць. Сутенерки підбирали привабливих дівчат для зайняття проституцією, спілкувалися з клієнтами та організовували зустрічі. Рекламу борделів розміщували в інтернет. Подробиці та відео — за посиланням.

Нагадаємо, мешканців Броварів викрили на організації міжнародного каналу контрабанди наркотиків. Чоловік та жінка продавали великі партій кокаїну на території України серед довіреного кола осіб. Наркотики ввозили з Чехії у прихованому схроні в автомобілі. Прибуток від наркоторгівлі сягав 450 тисяч доларів.

Читайте також, як у Києві наркоман напав на людину та ледь не підірвав будинок.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Киянин

8 серпня 2023, 21:10

Всё самое веселое еще впереди

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися