У Київській області викрили масштабну схему торгівлі кокаїном (ВІДЕО)

Наркотики великими партіями завозили з Чехії

Мешканців Київської області викрили на організації міжнародного каналу контрабанди наркотиків. Про це розповіли у Національній поліції України, передають "Коментарі".

За даними відомства, 32-річний мешканець міста Бровари спільно із місцевою мешканкою займалися збутом гуртових партій кокаїну на території України серед довіреного кола осіб. Наркотики ввозили з Чехії у прихованому схроні в автомобілі. Чоловік був водночас і перевізником, і кур’єром. Броварчанин особисто їздив в Чехію за "товаром", який перевозив через митницю у багажному відділенні, відсіку з акумуляторної батареї.

Наркотики зберігали в орендованій квартирі жінки. Там вона фасувала "товар" і надалі передавала спільнику для реалізації. Кокаїн продавали великими партіями "з рук у руки" клієнтам з кримінального кола осіб та лише за готівку. Прибуток від наркоторгівлі сягав 450 тисяч доларів.

Наркоторгівця з Броварів затримали під час спецоперації, коли він намагався продати кілограм кокаїну. Під час обшуків в автомобілі та помешканні "ділків" знайшли брикети із кокаїном загальною вагою близько трьох кілограмів. Усі вилучені наркотики направили на експертизи. Вартість вилученого кокаїну за цінами "чорного" ринку становить близько пів мільйона доларів.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що столичні митники з міжнародного поштового відправлення вилучили продукцію з сильнодіючим сортом марихуани. Наркотики виявили у відправленні, яке прямувало зі США до України. Під час перевірки знайшли цукерки і горіхи, канабіс, самокрутки, а також електронні цигарки і картриджі з вмістом наркотичних речовин.

Нагадаємо, днями працівники Київської митниці викрили спробу незаконного пересилання старовинної ікони за кордон. Святиню кінця ХІХ – початку ХХ століття – "Богоматір Смоленська" пересилали як сувенір. Цю рідкісну річ намагалися відправити поштою з України до США

Читайте також та дивіться відео, як чорні "фармацевти" у Києві зазнали збитків на мільйони.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися