Київські митники вилучили цукерки з сильнодіючими наркотиками (ФОТО)

Що відомо про заборонене поштове відправлення

Столичні митники вилучили з міжнародного поштового відправлення продукцію з сильнодіючим сортом марихуани. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської митниці.

За даними відомства, наркотики виявили у відправленні, яке прямувало зі США до України. Отримувач вказаний за адресою у Черкасах. Під час перевірки київські митники знайшли цукерки і горіхи, канабіс, самокрутки, а також електронні цигарки і картриджі з вмістом наркотичних речовин.

Знайдені митниками цукерки містять "високоякісний екстракт каннабідіолу з натуральними ароматизаторами". А трав’яні суміші –  сильнодіючий сорт марихуани, отриманий шляхом схрещування. Експертиза підтвердила вміст наркотиків у продукції. Йдеться про особливо небезпечні наркотичні засоби канабіс, смолу канабісу, а також про особливо небезпечну психотропну речовину тетрагідроканабінол. Нарковмісні пристрої та речовини вилучили.

Нагадаємо, днями працівники Київської митниці викрили спробу незаконного пересилання старовинної ікони за кордон. Святиню кінця ХІХ – початку ХХ століття – "Богоматір Смоленська" пересилали як сувенір. Цю рідкісну річ намагалися відправити поштою з України до США

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що працівники Державного бюро розслідувань та Київської митниці вилучили ввезені в Україну тони автомобільних запчастин виробництва російського концерну "ГАЗ". Російське підприємство намагалося обійти санкції і ввезти контрабандну продукцію через треті країни. Подробиці — за посиланням.

Читайте також та дивіться відео, як чорні "фармацевти" у Києві зазнали збитків на мільйони.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися