На Київщині чоловік розчленував та спалив тіло колишньої дружини

Що відомо про жахливе вбивство

У Київській області чоловік жорстоко вбив, розчленував та спалив тіло колишньої дружини. Подробиці вбивства розповіли в регіональній прокуратурі, передають "Коментарі".

За даними відомства, умисне вбивство сталося в Білоцерківському районі Київської області в лютому 2021 року. Слідство встановило, що в селі Розкішна чоловік наніс колишній дружині множинні удари кулаками в голову, від чого жінка втратила свідомість. Після цього він переніс її до гаража на території домоволодіння, де вони спільно проживали. У гаражі відрізав дружині голову, кінцівки, а потім впродовж чотирьох днів спалював частини тіла у грубі будинку. У цей період в помешканні разом з чоловіком проживало четверо спільних з вбитою дітей, яким чоловік говорив що мати поїхала в гості.

Вину чоловіка в умисному вбивстві колишньої дружини доведено. Вироком суду його засуджено до 15 років тюрми. До набрання вироком законної сили обвинувачений перебуватиме у слідчому ізоляторі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бучанському районі молодик підпалив два автомобілі, що належать його родичам. Власники вчасно помітили пожежу і вогонь лише частково пошкодив майно. Поліцейські розшукали палія. Ним виявився 23-річний родич заявниці. Хлопець зізнався, що вчинив підпал через конфлікт у родині. 

Нагадаємо, що у Київській області викрили мережу борделів, яку контролювали жінки. "Бізнес" з надання інтимних послуг за гроші організувала 38-річна мешканка Бориспільського району. Допомагали їй контролювати підпільні заклади з надання послуг сексуального характеру двоє спільниць. Сутенерки підбирали привабливих дівчат для зайняття проституцією, спілкувалися з клієнтами та організовували зустрічі. Рекламу борделів розміщували в інтернет. Подробиці та відео — за посиланням.

Читайте також, що підлітка з Бучі ледь не вбило струмом на даху електрички.

Читайте также