Підлітка з Бучі ледь не вбило струмом на даху електрички (ВІДЕО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію та стан юнака

Юного мешканця Бучі вдарило струмом на даху електропотяга. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, тринадцятирічний хлопець поліз на дах електрички заради розваги та отримав понад 90% тяжких опіків тіла. Травми були практично несумісні із життям.

"Діяти треба було терміново. Наші поліцейські екстрено супроводили швидку з постраждалим в Опіковий центр столиці. Зараз лікарі борються за життя дитини", — повідомив Нєбитов.

Керівник Національної поліції України в Київській області звернувся до молоді: "Одна мить ваших емоційних раптових пошуків нових вражень може коштувати здоров’я або навіть життя. "Не пхайте пальці в розетку!" Думайте головою! Батьків же закликаю цікавитись дозвіллям підростаючого покоління. Роз’яснювати, наголошувати на необхідності не наражати себе на небезпеку".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білоцерківському районі Київської області дитину вразило електричним струмом. Восьмирічний хлопчик дістався до дротів поблизу господарського приміщення, де його вразило струмом. З опіком руки дитину шпиталізували до лікарні. 

Нагадаємо, в літньому таборі, розташованому в селі під Києвом, через недбалість тренера загинула дитина. Подробиці трагедії — за посиланням.

Читайте також, як чоловік на самокаті влаштував стрілянину у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися