У Київській області дитину вразило струмом (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну подію

У Білоцерківському районі Київської області дитину вразило електричним струмом. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію регіональної поліції.

Про надзвичайну подію до поліції повідомили вже з лікарні. Попередньо відомо, що восьмирічний хлопчик дістався до дротів поблизу господарського приміщення. В цей момент його вразило струмом. З опіком руки дитину шпиталізували до лікарні. Наразі життю та здоров’ю хлопчика наразі нічого не загрожує.

Нагадаємо, на водоймах в Києві за добу загинуло троє людей. Перший виклик надійшов до рятувальників з Оболонського району столиці опівдні. На озері Редькине на поверхні води за п’ять метрів від берега знайшли тіло чоловіка. Про подібний випадок за годину повідомили з Набережно-Корчуватської дамби. Увечері в річці Дніпро знайшли тіло ще одного потопельника. Чоловік загинув у затоці Собаче Гирло. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білоцерківському районі Київської області в каналізаційному колодязі загинули двоє людей. Трагедія відібрала життя двох працівників житлово-експлуатаційної контори. 

Читайте також, що на Київщині через удари блискавки згоріли будинки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися