На Київщині в каналізаційному колодязі загинули люди (ФОТО)

Про трагедію розповіли рятувальники та в поліції

У Білоцерківському районі Київської області в каналізаційному колодязі загинули двоє людей. Про трагедію розповіли в регіональній поліції та в Державній службі з надзвичайних ситуацій України у Київській області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, трагедія відібрала життя двох працівників житлово-експлуатаційної контори. Про чоловіків, які втратили свідомість до поліції повідомили медики.

"Відомо, що двоє слюсарів виконували роботи в каналізаційному колодязі селища Дослідницьке. На жаль, по приїзду медики констатували смерть обох чоловіків. Причина трагедії буде відома після висновків експертів", — заявили в поліції.

В ДСНС України у Київській області уточнили, що люди загинули сьогодні, 7 серпня, вранці. Рятувальники підняли тіла загиблих з каналізаційного люку у селі Дослідницьке на вулиці Вчених Гребінківської територіальної громади. Загинули чоловіки 1967 та 1954 років народження.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в літньому таборі, розташованому в селі під Києвом, через недбалість тренера загинула дитина. Подробиці трагедії — за посиланням.

Читайте також, що на Київщині через удари блискавки згоріли будинки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися