На Київщині через удари блискавки згоріли будинки (ФОТО)

Що відомо про пожежі через стихію

У Київській області удари блискавки спричинили пожежі в житловому секторі. Про це розповіли у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у регіоні, передають "Коментарі".

За даними відомства, погіршення погодних умов, що охопило Київську область, стало причиною низки пожеж у житловому секторі. Одна з них сталася сьогодні, 7 серпня, у Броварському районі. В селі Морозівка внаслідок розряду блискавки загорівся житловий будинок. Пожежу на площі 180 квадратних метрів оперативно загасили.

Окрім того, у Вишгородському районі Київської області сьогодні блискавка влучила у господарчу будівлю. Пожежу внаслідок розряду блискавки довелося гасити у селі Сухолуччя. Інформації щодо постраждалих немає.

"Гідрометцентром й надалі прогнозуються грози та зливи на території Київщини, тому рятувальники закликають бути особливо обережними та не наражати себе на небезпеку", — закликали у Головному управлінні Державної служби з надзвичайних ситуацій у Київській області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в літньому таборі, розташованому в селі під Києвом, через недбалість тренера загинула дитина. Подробиці трагедії — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві повідомлено про підозру посадовцям Державної служби з надзвичайної ситуації України через авіакатастрофу в Броварах, в якій загинули багато високопосадовців. У Державному бюро розслідувань заявили, що повідомлено про підозру посадовцям ДСНС, через дії яких в авіакатастрофі загинуло керівництво Міністерства внутрішніх справ України та цивільні громадяни.

Читайте також, що на водоймах у Києві за добу потонули троє людей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися