У Києві чоловік через відмову налагодити стосунки ледь не вбив колишню дівчину: що вирішив суд

У Києві суд виніс вирок зловмиснику, який ледь не вбив колишню дівчину

У Києві суд виніс вирок зловмиснику, який через відмову налагодити стосунки ледь не вбив колишню дівчину. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

У квітні 2021 року поліція повідомила про підозру киянину 1974 року народження, який на столичній Борщагівці скоїв замах на вбивство місцевої мешканки. 

Правоохоронці з’ясували, що до жінки прийшов її колишній співмешканець та почав розмову про відновлення стосунків. Почувши відмову, він почав ображати колишню дівчину, а згодом дістав із кишені ніж та вдарив ним жінку у шию. Небайдужі громадяни, які стали свідками злочину, затримали зловмисника та передали правоохоронцям.

Слідчі повідомили чоловіку про підозру та помістили його під варту. За вироком суду наступні вісім років обвинувачений проведе за ґратами. 

Як раніше писали "Коментарі", у Києві судитимуть групу рейдерів, яка намагалася заволодіти активами 28 підприємств. 11 учасників злочинного угруповання намагалися незаконно заволодіти активами 28 підприємств з використанням підроблених документів. Загальний статутний капітал цих компаній становить майже 17 мільйонів гривень, їм належать 45 земельних ділянок та 122 об'єкти нерухомості в Україні. Зловмисників затримали під час спроби посвідчення на підставі підроблених документів довіреностей, які надавали їм право перереєструвати право власності на вищевказані активи.

Нагадуємо, що в Києві в організації схеми присвоєння громадянам інвалідності викрито керівника юридичної компанії. Директора юридичної компанії викрито в організації схеми, яка передбачала вимагання грошових коштів з громадянина за вплив на прийняття рішення посадовими особами МСЕК щодо отримання групи інвалідності. Вартість так званих "послуг" з отримання групи інвалідності складала шість тисяч доларів США.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися