У Києві на Борщагівці затримали педофіла: що відомо

Педофілу загрожує до восьми років тюремного ув'язнення

Правоохоронці затримали педофіла на столичній Борщагівці. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Зловмисник зайшов з 12-річною дівчинкою в ліфт і вчинив відносно потерпілої розпусні дії. Слідчі розпочали кримінальне провадження, і тепер зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

На спецлінію 102 надійшло повідомлення від матері 12-річної дівчинки про те, що у будинку на бульварі Кольцова невідомий чіплявся до її малолітньої доньки. На місце події негайно виїхали правоохоронці.

В ході першочергових слідчих дій було встановлено, що зловмисник зайшов до ліфта разом з дівчинкою та намагався вчинити відносно неї розпусні дії. Оперативники карного розшуку спільно з аналітиками управління кримінального аналізу встановили особу підозрюваного та передали цю інформацію всім підрозділам поліції Києва.

У Святошинському районі Києва поблизу станції метро "Святошинська" дільничні офіцери поліції помітили чоловіка, схожого за описом, і зупинили його для перевірки. Ним виявився 25-річний уродженець Харківської області, неодноразово судимий за зберігання наркотиків та дезертирство.

Зловмисника затримали. Слідство має підстави вважати, що зловмисник причетний до скоєння ще двох аналогічних злочинів на території Святошинського району Києва.

Слідчі готують зловмиснику повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого частиною другою статті 156 Кримінального кодексу України (розбещення неповнолітніх). Санкція статті передбачає від п'яти до восьми років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання чоловікові запобіжного заходу.

Як раніше писали "Коментарі", правоохоронці Києва затримали "знахарку", яка ошукала пенсіонерку. Зловмисниця виманила у жінки 1450 євро та 5000 гривень під приводом нетрадиційного методу лікування.

Нагадуємо, що в Києві чоловік вирішив влаштувати гучне святкування дня народження своєї дружини, проте при цьому порушив заборону та запустив салют. Поліція отримала повідомлення від мешканців будинків на вулиці Макаренка про те, що невідомий запустив на дитячому майданчику феєрверки. Почувши вибухи, місцеві жителі одразу вибігли на вулицю та разом із добровольцями із формування територіальної громади затримали порушника.

Читайте также