У Києві посадовця Укрзалізниці затримали під час одержання хабаря (ФОТО)

У Києві затримали керівника одного з підрозділів Укрзалізниці

У Києві затримано керівника одного з підрозділів Укрзалізниці, який вимагав та отримав 3 550 доларів США за підключення кооперативу до електромережі. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Досудове розслідування встановило, що порушник, перебуваючи на посаді начальника одного з підрозділів Укрзалізниці, вимагав та отримав хабар за вирішення питання щодо підключення автомобільного кооперативу у Київській області до електричних мереж акціонерного товариства Укрзалізниці.

Поліція затримала фігуранта під час передачі йому хабаря у сумі 3 550 доларів США. Розпочато кримінальне провадження за фактом одержання неправомірної вигоди службовою особою. 

Фігуранту загрожує до 10 років позбавлення волі із конфіскацією майна, з позбавленням права обіймати певні посади або займатись певною діяльністю до 3 років.

Як раніше писали "Коментарі", у Києві в.о. директора КП "Спортивний комплекс" отримав підозру в заподіянні збитків у розмірі 10 млн грн під час проведення ремонтних робіт у фізкультурно-оздоровчому комплексі. Фігурант підписав акти приймання виконаних робіт, неналежно виконуючи свої службові обов'язки та знаючи, що майже половину запланованих робіт не виконано або виконано неналежним чином.

Нагадуємо, що в Київській області підприємець привласнив бюджетні кошти, виділені на відновлення дитячих освітніх закладів, які постраждали від обстрілів. Підрядник виконував роботи з відновлення двох дитячих освітніх закладів, пошкоджених унаслідок ворожих обстрілів, у Броварському та Вишгородському районах. Підрядник завищив вартість використаних будівельних матеріалів, вніс ці дані в офіційні документи і підписав їх. На підставі цього товариству переплатили сотні тисяч гривень. 

Джерело: https://t.me/gunpKyiv/1087


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися