У Києві розтратили 10 млн грн на ремонті спортивного об'єкту: що відомо

Висновком експертів підтверджено завдання збитків столичній громаді на суму майже 10 млн грн

У Києві в.о. директора КП "Спортивний комплекс" отримав підозру в заподіянні збитків у розмірі 10 млн грн під час проведення ремонтних робіт у фізкультурно-оздоровчому комплексі. Про це повідомляє Київська міська прокуратура, передають "Коментарі".

За матеріалами слідства, у 2020 році між комунальним підприємством "Спортивний комплекс" і приватною компанією було укладено договір на ремонт фізкультурно-оздоровчого комплексу в Дніпровському районі Києва.

Згодом в.о. директора КП підписав акти приймання виконаних робіт, неналежно виконуючи свої службові обов'язки та знаючи, що майже половину запланованих робіт не виконано або виконано неналежним чином. На підставі підписаних актів 22 млн грн бюджетних коштів було перераховано на рахунок приватного підприємства.

Висновки експертів підтверджують, що столичній громаді було завдано збитків у розмірі майже 10 млн грн.

У результаті розслідування буде також надано правову оцінку діям службових осіб підрядної організації.

Як раніше писали "Коментарі", у Києві перед судом постане шахрай, який викрав автомобіль благодійного фонду і ошукав волонтерку на закупівлі бронешоломів. Зловмисник видавав себе за військового, увійшов у довіру до волонтерки і запропонував їй допомогу в придбанні за вигідними цінами бронешоломів іноземного виробництва. Потерпіла, не знаючи про справжні наміри шахрая, перевела на його рахунок понад 37 000 гривень. Крім того, обвинувачений викрав на одній зі станцій технічного обслуговування в Києві автомобіль благодійного фонду.

Нагадуємо, що в Київській області відбулося засідання круглого столу, спрямоване на розширення можливостей надання медичних послуг у найбільш віддалених громадах області. Учасники зустрічі розглянули питання, пов'язані з поверненням медичних послуг на території Київської області, які постраждали від збройної агресії рф. Також було обговорено особливості організації діяльності мобільних медичних команд та запровадження пілотного проєкту "Мобільні аптечні пункти" в пристоличному регіоні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися