Шістьом російським окупантам, які мародерили під час окупації Київщини, оголосили підозри

Загарбники навіть не залишили медалей про закінчення школи

Російські загарбники під час тимчасової окупації села Богданівка на Київщині в березні 2022 року поселились в одному з будинків та винесли майже всі речі. Окупанти також знімали все на камеру, щоби похизуватися "подвигами" перед родичами. Тепер шістьом російським окупантам оголошено підозри.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції України. 

Поліцейські встановили, що до цього воєнного злочину причетні чотири командири відділень зенітно-ракетної батареї №6 танкового полку військової частини N93992 центрального військового округу зс рф та два стрілки-зенітники цього підрозділу.

Згідно з результатами розслідування, під час окупації села в березні 2022 року російські військовослужбовці проникли в один із будинків, де в підвалі приховувалися місцеві жителі, щоб уникнути обстрілів. Росіяни жорстоко знущалися з людей і поранили одного з них.

Після цього вони залишилися в будинку жити й вивезли всі речі, завантаживши їх на бойову машину піхоти (БМП). Злодії навіть не обмежилися вивезенням цінних речей, вони вкрали все вартістю понад 223 тисячі гривень. Серед українського майна були дорогі електроінструменти, побутова техніка, срібні та золоті прикраси, одяг, спортивні наряди, телевізор, принтер, срібні ложки та багато іншого.

Загарбники навіть не залишили медалей про закінчення школи та особистих нагородних медалей, які не мали великої матеріальної цінності. Вони навіть забрали собі лижні костюми, взуття та лижі.

Як окупанти тікали

Коли загарбники тікали з території Київщини, один із росіян забув у своїй військовій куртці флешку з відеозаписами. Це відео стало одним із доказів воєнного злочину окупантів. Також у матеріалах кримінального провадження є численні свідчення місцевих жителів, які пережили окупацію.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві затримали рецидивіста за жорстоке вбивство рідної сестри. За даними відомства, 58-річний киянин вже притягувався до кримінальної відповідальності.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


OBZ

6 вересня 2023, 13:15

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom////////////////////////////////////////////// Разом вшанували героїв: Кулеба привітав Блінкена у Києві...........Дипломат виявив повагу до українських воїнів, які полягли у боях за незалежність..........PRISUTSTVIE GOSPODINA ENTONI BLINKENA V UKRAINE UKREPLIAET AURU OGROMNOI PODDERSHKI AMERIKANSKIM NARODOM UKRAINSKOGO GEROICHESKOGO OBSHESTVA........XOTELOS'' BU CHTOBU GOSPODIN BLINKEN PODOL''SHE OSTAVALSIA V UKRAINE NUSHDAIUSHEISIA V SERDECHNOI DUSHEVNOI PODDERSHKE BRATSKOGO AMERIKANSKOGO NARODA........=========MAKSIMAL''NOE OGROMNOE UVASHENIE GOSPODINU ENTONI BLINKENU........========SLAVA AMERIKANSKOMU NARODU.........=========SLAVA USA........========SLAVA LIBERAL''NOI MILOSERDNOI CHELOVECHNOSTI..........

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися