У Києві невідомий напав на дітей з ножем та поранив малолітнього хлопчика

У столиці розшукують зловмисника, який напав з ножем на двох дітей

Столичні правоохоронці розшукують зловмисника, який напав на двох дітей. Одного хлопчика з ножовим пораненням госпіталізували лікарі. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Вчора, 9 вересня, близько 17:00 години на вулиці Мілютенка двоє малолітніх хлопчиків 10-ти та 11-ти років гралися та намагалися звести намет. У цей момент до них підійшов незнайомець та запропонував допомогу. Коли діти відмовились, чоловік на них напав. Одному з малолітніх зловмисник порвав футболку, а іншому завдав ножове поранення руки та втік. Дитину госпіталізували лікарі.

Наразі вживаються заходи по затриманню зловмисника. До розшуку задіяли особовий склад Деснянського управління поліції, оперативників карного розшуку столичного главку та патрульних поліцейських. 

Як раніше писали "Коментарі", у Київській області в ДТП постраждала малолітня дитина. У Білій Церкві 10-річна дитина вибігла на дорогу та потрапила під колеса мінівену. Хлопчика госпіталізували до лікарні з попереднім діагнозом закритий перелом ноги та ушкодження плеча.

"Коментарі" повідомляли, що в Києві внаслідок пожежі у квартирі загинула жінка. Рятувальникам надійшло повідомлення про пожежу у багатоповерхівці в Голосіївському районі столиці. Загоряння сталося у квартирі на першому поверсі 10-поверхового житлового будинку. Рятувальники виявили в сильно задимленій квартирі двох людей і передали їх медикам. Внаслідок пожежі є постраждалий чоловік з ознаками отруєння продуктами горіння та загибла жінка – власники квартири.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися