У Києві виявили чоловіка з підробленими документами: що відомо (ФОТО)

Чоловіка з підробленими документами виявили столичні патрульні

У Києві патрульні виявили водія з підробленими документами, який порушив правила дорожнього руху. Про це повідомляє патрульна поліція Києва, передають "Коментарі".

Як розповіли у поліції, подія трапилася у Святошинському районі столиці. Правоохоронці зупинили автомобіль Mitsubishi, водій якого порушив правила дорожнього руху.

Перевіряючи документи, інспектори помітили, що посвідчення водія має явні ознаки підробки. Крім того, поліцейські з'ясували, що документ з такою серією та номером виданий на іншу особу.

Надалі патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу для встановлення всіх обставин події.

Як раніше писали "Коментарі", у Київській області в ДТП постраждала малолітня дитина. У Білій Церкві 10-річна дитина вибігла на дорогу та потрапила під колеса мінівену. Хлопчика госпіталізували до лікарні з попереднім діагнозом закритий перелом ноги та ушкодження плеча. 

Нагадуємо, що столичні правоохоронці розшукують зловмисника, який напав з ножем на двох дітей. Одному з малолітніх зловмисник порвав футболку, а іншому завдав ножове поранення руки та втік. Дитину госпіталізували лікарі. Наразі вживаються заходи по затриманню зловмисника.

Читайте также