У Києві викрили шахрайські call-центри (ФОТО)

Що розповіли про це в столичній поліції

У Солом’янському районі Києва викрили шахрайські call-центри. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію столичної поліції.

Слідчі задокументували діяльність двох шахрайських call-центрів, які знаходились в офісах в одному з торгових центрів на вулиці Борщагівській. Під час обшуків знайшли понад сотні облаштованих робочих місць. В рамках кримінального провадження вилучили понад 650 одиниць комп’ютерної техніки, гроші та інші речові докази. На час обшуку в одному з офісів перебували три десятки людей.

За вказаним фактом розслідують шахрайство, вчинене у великих розмірах, або шляхом незаконних операції з використанням електронно-обчислювальної техніки або організованою групою. Санкція статті передбачає від п’яти до дванадцяти років тюрми з конфіскацією майна. Зараз правоохоронці встановлюють усіх причетних до кримінального правопорушення. Досудове розслідування триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області чоловік загинув унаслідок вибуху гранати. Надзвичайна подія сталася у Вишневому. Про вибух у багатоповерховому житловому будинку в поліцію повідомили місцеві мешканці. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві за поширення російської пропаганди повідомили про підозру "активісту". Слідство встановило, що після початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну мешканець Києва на посаді виконавчого секретаря громадської організації "Український рух пацифістів" підписав та направив до однієї з державних установ лист. У додатках до цього листа він долучив документ з назвою "Мирний порядок денний для України та світу".

Читайте також, що у Києві рецидивіст скоїв жорстоке вбивство.

Читайте также