На Київщині стався вибух, є поранений (ВІДЕО)

Подробиці надзвичайної події

У Бориспільському районі Київської області детонував саморобний вибуховий пристрій, під час вибуху поранено чоловіка. Про це повідомили в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, вибух стався у селі Гора. Чоловік знайшов металевий предмет у бляшанці, а коли нагнувся до нього стався вибух. Потерпілим виявився 25-річний мешканець Києва. У киянина внаслідок вибуху розсічення обличчя. До вибуху причетний 26-річний мешканець столиці. Він за допомогою радіоелектронного пульта детонував саморобний вибуховий пристрій. Його затримали, помістили до ізолятора тимчасового тримання та повідомили про підозру в хуліганстві із застосуванням зброї. Інші подробиці в поліції не розповіли.

у Солом’янському районі Києва викрили шахрайські call-центри. Вони працювали в офісах в одному з торгових центрів. Під час обшуків знайшли понад сотні облаштованих робочих місць. В рамках кримінального провадження вилучили понад 650 одиниць комп’ютерної техніки, гроші та інші речові докази. На час обшуку в одному з офісів перебували три десятки людей.

Нагадаємо, у Київській області чоловік загинув унаслідок вибуху гранати. Надзвичайна подія сталася у Вишневому. Про вибух у багатоповерховому житловому будинку в поліцію повідомили місцеві мешканці. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Києві рецидивіст скоїв жорстоке вбивство.

Читайте также