У Києві закрили наркобізнес з мільйонним прибутком (ФОТО)

Подробиці розповіли в поліції

У Києві затримали організовану злочинну групу за торгівлю наркотиками та психотропами. Про це розповіли в Національній поліції України у столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, організатор наркобізнесу відповідав за розподіл прибутку, який керував складом наркотиків. З ним працювали ще п’ятеро збувачів. Правоохоронці провели понад оперативних закупок наркотиків та провели обшуки. Під час обшуків знайшли кокаїн, амфетамін, психотропи та інші наркотики. Також вилучили гроші в національній та іноземній валюті.

"Щоби привернути увагу покупців, спільники використали для нікнейму телеграм-каналу назву відомої дитячої гри "Маріо". Ми з’ясували, що зловмисники на продажі наркотиків заробляли понад 1,5 мільйони гривень на місяць", — розповів начальник управління боротьби з наркозлочинністю Головного управління Національної поліції України у Києві Олександр Дибов.

Правоохоронці затримали сімох "бізнесменів". Вартість вилучених наркотиків та психотропів за цінами "чорного ринку" складає мільйон гривень. Затриманим повідомили про підозри у збуті наркотиків в особливо великих розмірах, вчиненому організованою групою. Їм загрожує до дванадцяти років тюрми з конфіскацією майна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Солом’янському районі Києва вилучили велику партію психотропів. У столиці викрили групу торговців наркотиками. Учасниками наркотрафіка виявились троє чоловіків. Під час обшуків в автомобілі, за адресами проживання та в гаражі наркодилерів вилучили понад 40 кілограмів синтетичного наркотику — солі Альфа-PVP. Вартість вилученого за цінами "чорного" ринку оцінюють у близько 10 мільйонів гривень. 

Нагадаємо, у Києві затримали рецидивіста за жорстоке вбивство рідної сестри. У 2015 році 58-річний киянин посварився з власником будинку, в якому робив ремонт. Тоді чоловік праскою завдав опонентові численних ударів, а потім ще й душив його електричним шнуром.

Читайте також, де ще у Києві ліквідували масштабну схему торгівлі наркотиками.

Дивіться також відео, як потужний наркотрафік ліквідували у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися