У Київській області сталася смертельна ДТП (ФОТО)

Що відомо про аварію від поліції

У Бориспільському районі сталася аварія за участі вантажного та легкового автомобілів. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Національної поліції України у Київській області.

За даними правоохоронців, смертельна ДТП сталася між селами Чирське та Велика Каратуль. Тут зіткнулись легковий автомобіль Opel та вантажівка Volvo. Внаслідок ДТП 47-річний водій легкового автомобілю загинув на місці ДТП. За фактом аварії розпочали досудове розслідування. В поліції оприлюднили фото з місця ДТП.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на об'їзді Києва сталася ДТП за участі двох вантажних автомобілів. Аварія сталася на шостому кілометрі автодороги Північно-східний об'їзд Києва. Водій вантажівки Renault врізався у вантажний автомобіль Scania. Внаслідок ДТП водія вантажівки Renault з травмами доставили до лікарні.

Нагадаємо, у Бучанському районі Київської області в ДТП потрапили пасажирський мікроавтобус і легковий автомобіль. Аварія сталася у Вишневому на вулиці Київській. Через ДТП рух в напрямку столиці був ускладнений.

Дивіться також відео ДТП на Кільцевій дорозі у Києві.

Читайте также