У Києві чоловік обікрав вагітну жінку у пологовому будинку (ФОТО)

Зловмисник перебував у розшуку за аналогічний злочин

У Києві оперативники затримали чоловіка за крадіжку у пологовому будинку. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Зловмисник вкрав 5 000 гривень та мобільний телефон із сумки вагітної жінки. Виявилося, що він раніше судимий за зберігання наркотиків, крадіжку і вже перебував у розшуку за подібний злочин. Тепер чоловікові загрожує до 8 років ув'язнення.

Стало відомо, що вагітна жінка прийшла разом із чоловіком на прийом до лікаря до пологового будинку на проспекті Валерія Лобановського. Вони залишили свої речі в кабінеті лікаря та пішли до іншої кімнати. Саме в цей час зловмисник скористався відсутністю людей та забрав гроші у розмірі 5 000 гривень та мобільний телефон із сумки жінки.

Оперативники змогли швидко викрити та затримати зловмисника протягом кількох годин. Зловмисником виявився 44-річний місцевий житель, який уже мав судимість за зберігання наркотиків, крадіжку та перебував у розшуку за аналогічний злочин.

Наразі розглядається питання про повідомлення чоловікові про підозру та вибір запобіжного заходу затриманому. Чоловіку загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі. Поліцейські також перевіряють зв'язок зловмисника із аналогічними злочинами на території столиці.

Нагадуємо, що до поліції Київської області звернулася мешканка Обухівського району, оскільки стала жертвою шахрайської схеми. Жінка взяла у борг 200 тисяч гривень і передала їх чоловікові, з яким познайомилася на сайті знайомств. Поліцейські встановили, що шахрай реєструвався на сайтах знайомств і, входячи в довірливі стосунки з жінками, виманював кошти, які згодом витрачав на власні потреби.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися