У Києві чоловік ходив з боєприпасами просто посеред вулиці (ФОТО)

У чоловіка були виявлені вибухонебезпечні боєприпаси

Поліцейські виявили чоловіка з боєприпасами у Деснянському районі Києва. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Подія сталася під час відпрацювання території Деснянського району дільничними офіцерами. Правоохоронці помітили на вулиці Закревського чоловіка, який себе підозріло поводив. Під час поверхневої перевірки в нього виявили вибухонебезпечні боєприпаси. Слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції та фахівці вибухотехнічної служби негайно прибули на місце події.

Підозрюваним виявився 52-річний мешканець Київщини, якого поліцейські затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Під час огляду предметів експерти встановили, що це гранатометні постріли калібру 30 мм.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України – незаконне носінні, зберігання та придбання бойових припасів без передбаченого законом дозволу. Правопорушнику загрожує до семи років за ґратами. Суд обере зловмиснику запобіжний захід.

Нагадуємо, що до поліції Київської області звернулася жителька Обухівського району, оскільки стала жертвою шахрайської схеми. Жінка взяла в борг 200 тисяч гривень і передала їх чоловікові, з яким познайомилася на сайті знайомств. Поліцейські встановили, що шахрай реєструвався на сайтах знайомств і, входячи в довірчі стосунки з жінками, виманював кошти, які згодом витрачав на власні потреби.

Як раніше писали "Коментарі", у Дніпровському районі Києва загасили масштабну пожежу в офісному приміщенні. Пожежа сталася в одноповерховому приміщенні сервісу побутової техніки. Вогонь на площі 250 квадратних метрів гасили 25 рятувальників. Ліквідувати пожежу вдалося за півтори години.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися