На Київщині дві жінки обікрали могили полеглих захисників (ВІДЕО)

Зловмисниць, які вчинили наругу над могилами військових, викрили

На Київщині викрили зловмисниць, які вчинили наругу над могилами захисників. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

Днями до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що невідомі особи вчинили крадіжку декоративних вазонів з двох могил на Алеї Слави на Інтернаціональному кладовищі. Завдяки камерам відеоспостереження, поліцейським вдалося встановити та затримати двох порушниць, які виявилися місцевими жительками. Після обшуку за їх місцем проживання правоохоронці вилучили викрадене з місць поховань.

У зв'язку з фактом наруги над могилами, за процесуальним керівництвом Фастівської окружної прокуратури, слідчі повідомили фігуранткам про підозру. Їм загрожує до семи років позбавлення волі.

Як раніше писали "Коментарі", у Броварах громадяни вийшли на мирну акцію "Скеруйте гроші на ЗСУ" та вимагають від влади звіт за витрачені кошти. Під час акції на Майдані Свободи небайдужі громадяни висловлюють своє обурення низьким рівнем допомоги ЗСУ, вимагають у влади міста звітувати за витрачені кошти на потреби військовим та всі надлишки спрямовувати на підтримку захисникам.

Нагадуємо, що до поліції Київської області звернулася жителька Обухівського району, оскільки стала жертвою шахрайської схеми. Жінка взяла в борг 200 тисяч гривень і передала їх чоловікові, з яким познайомилася на сайті знайомств. Поліцейські встановили, що шахрай реєструвався на сайтах знайомств і виманював у жінок кошти, які згодом витрачав на власні потреби.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися