У Київській області мітингувальники вимагають у влади звіт за витрачені кошти (ФОТО)

У Броварах громадяни вийшли на мирну акцію "Скеруйте гроші на ЗСУ"

У Броварах громадяни вийшли на мирну акцію "Скеруйте гроші на ЗСУ" та вимагають від влади звіт за витрачені кошти. Про це повідомляє "Трибуна-Бровари", передають "Коментарі".

Під час акції на Майдані Свободи небайдужі громадяни висловлюють своє обурення низьким рівнем допомоги ЗСУ, вимагають у влади міста звітувати за витрачені кошти на потреби військовим та всі надлишки спрямовувати на підтримку захисникам.

Поліція забезпечує правопорядок на мітингу та стежить за дотриманням публічної безпеки під час зібрання громадян.

Як раніше писали "Коментарі", у Гостомельській громаді на території Київської області можна отримати безкоштовний одяг від центру надання соціальних послуг. Мешканці можуть обрати необхідний одяг у пункті видачі одягу. В наявності чоловічий, жіночий та дитячий одяг, жіноче та чоловіче взуття.

Нагадуємо, що до поліції Київської області звернулася жителька Обухівського району, оскільки стала жертвою шахрайської схеми. Жінка взяла в борг 200 тисяч гривень і передала їх чоловікові, з яким познайомилася на сайті знайомств. Поліцейські встановили, що шахрай реєструвався на сайтах знайомств і, входячи в довірчі стосунки з жінками, виманював кошти, які згодом витрачав на власні потреби.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


бандерівець

23 вересня 2023, 14:25

гарна спроба пустити дим в очі- а українчики ведуться. дебіли, не туди прийшли

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися