На Київщині чоловік зберігав арсенал зброї та боєприпасів (ВІДЕО)

Чоловік незаконно зберігав зброю та боєприпаси у господарчих будівлях, квартирах та автомобілі

На Київщині викрили зловмисника, який зберігав арсенал зброї, боєприпасів та міни. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

Стало відомо, що 32-річний житель Обухівського району незаконно зберігав зброю та боєприпаси у господарчих спорудах, квартирах та автівці.

Правоохоронці провели 22 санкціоновані обшуки та вилучили нарізну та гладку мисливську зброю, понад 6500 набоїв різного калібру, 35 гранат, міну, протитанкову керовану ракету та автомати.

Зловмисника викрили співробітники управління міграційної поліції разом із оперуповноваженими Київської області та Службою безпеки України.

За процесуальним керівництвом Київської обласної прокуратури, за фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, слідчі повідомили фігуранту про підозру. Йому загрожує до 7 років позбавлення волі.

Зараз працівники управління міграційної поліції перевіряють чоловіка на причетність до незаконного переправлення осіб призовного віку через держкордон України.

Як раніше писали "Коментарі", на Київщині викрили зловмисниць, які вчинили наругу над могилами захисників. Днями до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що невідомі особи вчинили крадіжку декоративних вазонів з двох могил на Алеї Слави на Інтернаціональному кладовищі. Завдяки камерам відеоспостереження, поліцейським вдалося встановити та затримати двох порушниць.

Нагадуємо, що до поліції Київської області звернулася жителька Обухівського району, оскільки стала жертвою шахрайської схеми. Жінка взяла в борг двісті тисяч гривень і передала їх чоловікові, з яким познайомилася на сайті знайомств. Поліцейські встановили, що шахрай реєструвався на сайтах знайомств і виманював у жінок кошти, які витрачав на власні потреби.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися