У Києві патрульні виявили п'яного водія: він зробив вигляд, ніби спить (ФОТО)

Порушник переліз на заднє сидіння та зробив вигляд, ніби він спить

У Києві патрульні виявили нетверезого водія. Порушник переліз на заднє сидіння та зробив вигляд, ніби він спить, щоб уникнути відповідальності. Про це повідомляє патрульна поліція Києва, передають "Коментарі".

Днями в Деснянському районі столиці правоохоронці зупинили автомобіль BMW, водій якого порушив правила дорожнього руху. Підійшовши до авто, інспектори побачили чоловіка, який переліз на заднє сидіння та робив вигляд, ніби він спить.

Під час спілкування з водієм поліцейські помітили в нього ознаки алкогольного сп'яніння та запропонували пройти огляд за допомогою приладу Драгер. Чоловік погодився. Результат огляду - 2,29 проміле.

На громадянина патрульні склали адміністративні матеріали.

Як раніше писали "Коментарі", у Бориспільському районі сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Зіткнулися вантажний автомобіль та легковик. Рятувальники провели деблокацію потерпілого, який був у легковому автомобілі. Потерпілий був госпіталізований в лікарню в тяжкому стані, але, на жаль, помер, не приходячи до свідомості. Також з кабіни вантажного автомобіля були деблоковані тіла двох загиблих.

Нагадуємо, що у Києві сталася пожежа у притулку для тварин. Волонтери створили притулок для котів на вулиці Заболотного. Місцеві жителі дбали про цих тварин і наглядали за ними. Попередньо встановлено, що у притулку перебувало близько 60 котів, із них сім загинули внаслідок пожежі, а інших з опіками доставили до ветеринарної клініки.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися