У Київській області сталася смертельна ДТП: загинуло троє людей

У Бориспільському районі зіткнулися вантажний автомобіль та легковик

У Бориспільському районі сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

23 вересня о 22:15 оперативно-диспетчерська служба Бориспільського району отримала повідомлення про аварію за участі двох автомобілів, що сталася на Північно-Східному обході міста Києва, недалеко від повороту на село Дударків.

На місце події негайно вирушили рятувальники. Прибувши на місце виклику, вони виявили, що відбулося зіткнення вантажного автомобіля Рено Магнум та легкового автомобіля Форд.

Рятувальники провели деблокацію потерпілого 1969 р.н., який був у легковому автомобілі, застосовуючи спеціальне аварійно-рятувальне обладнання. Потерпілого передали медичним працівникам екстреної медичної служби. Потерпілий був госпіталізований в Бориспільську багатопрофільну лікарню інтенсивного лікування в тяжкому стані, але, на жаль, помер, не приходячи до свідомості. Також з кабіни вантажного автомобіля Рено Магнум були деблоковані тіла двох загиблих 1992 р.н.

На місці ДТП працювали 3 одиниці техніки і 8 рятувальників.

Як раніше писали "Коментарі", столична поліція відкрила кримінальне провадження за фактом пожежі, яка сталася у притулку для тварин у Голосіївському районі Києва. Волонтери створили притулок для котів на вулиці Заболотного. Місцеві жителі дбали про цих тварин і наглядали за ними. Попередньо встановлено, що у притулку перебувало близько 60 котів, із них сім загинули внаслідок пожежі, а інших з опіками доставили до ветеринарної клініки.

Нагадуємо, що в результаті вибуху газу на Київщині сталося загоряння господарської будівлі, внаслідок чого одна особа постраждала.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися