На Київщині стався потужний вибух газу та виникла пожежа: є постраждалі

Внаслідок вибуху газу виникла пожежа, одна людина постраждала

В результаті вибуху газу на Київщині сталося загоряння господарської будівлі, внаслідок чого одна особа постраждала. Про це повідомляє Головне управління ДСНС України у Київській області, передають "Коментарі".

Сьогодні, 23 вересня, о 09:29 оперативно-диспетчерська служба Фастівського району отримала повідомлення про те, що у селі Юрівка, на вулиці Шевченка, відбувся вибух газу та виникло загоряння господарської будівлі.

На місце події були негайно направлені рятувальники.

Після прибуття було встановлено, що горить господарська будівля, а також є постраждалий. За попередніми даними, господар перебував у приміщенні літньої кухні та готував їжу, але допустив витік газу і закурив цигарку. Це призвело до вибуху, спричиненого загорянням газу, накопиченого у приміщенні.

Постраждалого доставили до Боярської центральної районної лікарні.

Пожежу локалізовано о 09:44 годині і повністю ліквідовано о 10:02 годині.

До гасіння пожежі залучили дві одиниці пожежно-рятувальної техніки та восьмеро рятувальників.

Як раніше писали "Коментарі", у Дніпровському районі Києва загасили масштабну пожежу в офісному приміщенні. Пожежа сталася на вулиці Райдужній, 25 в одноповерховому приміщенні сервісу побутової техніки. Вогонь на площі 250 квадратних метрів гасили 25 рятувальників. Ліквідувати пожежу вдалося за півтори години.

Нагадуємо, що у Броварах громадяни вийшли на мирну акцію "Скеруйте гроші на ЗСУ" та вимагають від влади звіт за витрачені кошти. Під час акції небайдужі громадяни висловлюють своє обурення низьким рівнем допомоги ЗСУ, вимагають у влади міста звітувати за витрачені кошти на потреби військовим та всі надлишки спрямовувати на підтримку захисникам.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися