У Києві злочинна група викрала молодого хлопця та вимагала викуп (ФОТО)

До потерпілого підбігли двоє невідомих чоловіків та затягнули до салону автомобіля

На Київщині поліцейські повідомили про підозру групі осіб, яка викрала людину та вимагала викуп. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

До правоохоронців звернулася 36-річна мешканка Борисполя, яка повідомила про викрадення її сина. У Борисполі двоє невідомих чоловіків підійшли до 18-річного потерпілого, та, застосувавши фізичну силу, затягнули його до салону автомобіля "Audi" та вимагали викуп.

Працівники Бориспільського управління поліції Київщини розпочали спеціальну операцію, залучивши весь особовий склад та патрулі для встановлення місцезнаходження автомобіля, пов'язаного із цим злочином.

Завдяки розшуковим діям, оперативники виявили транспортний засіб, в якому перебував потерпілий та викрадачі. Зловмисниками виявилися 23-річний житель Києва та 22-річний житель Вишгородського району.

Обох підозрюваних затримано та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Фігурантам загрожує до 12 років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Як раніше писали "Коментарі", у Києві "роботодавці" викрали 19-річного хлопця та прострелили йому ногу. Зловмисники силою утримували хлопця та знущалися з нього. Хлопець, скориставшись неуважністю "роботодавців", зумів втекти та повідомити батькам про злочин, що стався. Наразі фігурантам повідомлено про підозру та судом обрано запобіжні заходи у вигляді цілодобового домашнього арешту. 

Нагадуємо, що до поліції Київської області звернулася жителька Обухівського району, оскільки стала жертвою шахрайської схеми. Жінка взяла в борг 200 тисяч гривень і передала їх чоловікові, з яким познайомилася на сайті знайомств. Поліцейські встановили, що шахрай реєструвався на сайтах знайомств і, входячи в довірчі стосунки з жінками, виманював кошти, які згодом витрачав на власні потреби.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися