У Києві на хабарі зловили головного державного інспектора (ФОТО)

Столичні поліцейські затримали посадовця під час одержання ним хабаря

Столичні поліцейські викрили посадовця, який отримав хабар за безперешкодне здійснення господарської діяльності. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Фігурант обіцяв гарантувати вирішення питань у сфері охорони праці, уникнення майбутніх інспекційних перевірок і складання адміністративних матеріалів в обмін на 10 000 гривень. Зловмиснику повідомлено про підозру в скоєнні злочину.

Зловмисником виявився 36-річний головний державний інспектор відділу з питань безпеки праці північного напрямку управління інспекційної діяльності у Київській області.

Фігуранта затримали під час отримання хабаря і повідомили йому про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України – держання неправомірної вигоди службовою особою, яка займає відповідальне становище. Підозрюваному загрожує від п'яти до десяти років позбавлення волі.

Як раніше писали "Коментарі", на Київщині поліцейські повідомили про підозру групі осіб, яка викрала людину. У Борисполі двоє невідомих чоловіків підійшли до 18-річного потерпілого, та, застосувавши фізичну силу, затягнули його до салону автомобіля "Audi" та вимагали викуп. Завдяки розшуковим діям, оперативники виявили транспортний засіб, в якому перебував потерпілий та викрадачі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Нестор

30 вересня 2023, 13:01

Суспільство повністю згнило, держави , як такої, вже немає ! Є збіговисько хабарників, ворюг і зрадників різних калібрів. І це лайно , що воняє на весь світ , захищають українські герої яких кожної хвилини те лайно обкрадає і зраджує !

Іван

30 вересня 2023, 12:54

Та скільки можа,,,, ДЕ РОЗСТРІЛИ???

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися