У Києві перекрили канал виготовлення та збуту наркотиків (ФОТО)

Правоохоронці Києва затримали трьох наркоторговців

Правоохоронці Києва затримали трьох осіб, які займалися незаконним виготовленням та збутом наркотичних речовин. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Двоє з фігурантів облаштували нарколабораторії у своїх квартирах, тоді як третя особа відповідала за збут готової продукції. Під час обшуків правоохоронці вилучили кілограм амфетаміну, 50 пігулок екстазі, які оцінюються приблизно в 600 тисяч гривень, а також зброю. Цим "підприємцям" може загрожувати від 6 до 12 років ув'язнення.

Співробітники Дарницького управління поліції викрили двох киян та одного мешканця Київської області, які організували у столиці незаконну діяльність із виробництва та розповсюдження амфетаміну.

За даними слідства, до складу злочинної групи увійшло двоє чоловіків 1983 та 1996 років народження, які використовували свої квартири для виробництва амфетаміну, а також один чоловік 1989 року народження, який відповідав за продаж наркотиків. 

Встановлено, що зловмисники займалися незаконним бізнесом приблизно пів року та реалізовували наркотики мешканцям Києва та області. За 1 грам виготовленого амфетаміну "підприємці" отримували 600 гривень. Наразі розслідується канал постачання пігулок екстазі, які також реалізував один із затриманих.

picture

Як раніше писали "Коментарі", джипери знищують природний об'єкт Циганщина в Києві. Балку в Голосіївському районі Києва пошкождено колесами. Як повідомили у КЕКЦ, те ж саме відбувається навколо озера Алмазне, де джипери носяться лісовим берегом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися