У Києві переселенець намагався обікрасти перукарню (ФОТО)

Викрав навіть одяг працівниці

У Києві повідомили про підозру чоловіку, який хотів обікрасти перукарню. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Національної поліції України у столиці.

За даними правоохоронців, крадій проник до приміщення перукарні шляхом віджиму метало-пластикових дверей. Це сталося на Берестейському проспекті. З приміщення перукарні він викрав 8050 гривень і одяг працівниці. На спрацювання сигналізації приїхали охоронці та передали крадія працівникам поліції.

Відомо, що до крадіжки причетний переселенець з Донецької області. Тепер за закінчений замах на крадіжку в умовах воєнного стану 39-річному чоловіку загрожує від п’яти до восьми років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області в ДТП потрапили вантажний та легковий автомобілі. Аварія сталася на 124 кілометрі автодороги Київ — Харків. В напрямку Харкова 39-річна водійка Renault влетіла у відбійник, після цього автівка зіткнулась з вантажівкою Volvo.

Нагадаємо, у Києві закрили наркобізнес з мільйонними прибутками. Організували виготовлення та збут наркотиків на території Київської області троє мешканців регіону. Один із них контролював процес та отримував гроші, інший займався доставкою, а третій працював лаборантом. Продавали наркотики оптовими партіями через посилки або через закладки не тільки у Київській області, а й в різних регіонах України.

Читайте також, що у Голосіївському районі Києва сталася масштабна пожежа у відселеній будівлі.

Джерело: https://t.me/gunpKyiv/1380


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися