Стали відомі подробиці загибелі військового на блокпосту під Києвом (ФОТО)

Що відомо про смертельну аварію від правоохоронців

Столична поліція розслідує ДТП, у якій загинув військовослужбовець. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Національної поліції України у Києві.

За даними відомства, ДТП сталася вночі на блокпосту при в’їзді до столиці. Водій автомобілю Honda рухався по автодорозі в напрямку Броварського проспекту у другій смузі для руху з трьох наявних. В умовах туману попереду побачив вантажний автомобіль та здійснив різке гальмування. Не впорався з керуванням та виїхав у крайню праву смугу для руху, де збив військового, 1976 року народження, якій ніс службу на блокпосту. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події.

Водія автомобіля Honda затримали. Прилад Драгер показав, що на момент вчинення автопригоди водій, 1978 року народження, був тверезий. За фактом ДТП розпочали кримінальне провадження. Досудове розслідування триває. Водію повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України та вручено клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, у Києві затримали водія позашляховика, який збив підлітка та втік з місця ДТП. Аварія сталася на вулиці Вернадського. Водій автомобіля Lexus збив 12-річного хлопчика та втік з місця ДТП. У Києві ввели спеціальну поліцейську операцію та залучили оперативників, слідчих і аналітиків. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області в ДТП потрапили вантажний та легковий автомобілі. Аварія сталася на 124 кілометрі автодороги Київ — Харків. В напрямку Харкова 39-річна водійка Renault влетіла у відбійник, після цього автівка зіткнулась з вантажівкою Volvo.

Читайте також, що у Київській області вантажівка збила жінку.

Джерело: https://t.me/gunpKyiv/1390


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися