У Києві затримали чоловіка за вбивство дитини (ФОТО)

Що відомо про злочин від правоохоронців

У Києві дільничні офіцери поліції затримали чоловіка за вбивство підлітка. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Національну поліцію України у столиці.

За даними відомства, вбивство сталося поруч з багатоповерхівкою на вулиці Празькій у Дніпровському районі Києва. Про це правоохоронцям повідомили лікарі. Потерпілий 14-річний підліток отримав несумісні з життям травми внаслідок конфлікту з незнайомцем, який перебував у стані алкогольного сп’яніння. Спершу між ними виникла суперечка через зауваження, яке чоловік зробив школяру, а потім вдарив підлітка ножем у груди. Після скоєного нападник залишив місце вчинення злочину. Від отриманої травми дев’ятикласник помер на місці.

Дільничні офіцери поліції розшукали киянина за місцем проживання. Слідчим відділом Дніпровського управління поліції розпочато кримінальне провадження за фактом умисного вбивства. Санкція статті передбачає до 15 років тюрми.

Нагадаємо, у Києві затримали водія позашляховика, який збив підлітка та втік з місця ДТП. Аварія сталася на вулиці Вернадського. Водій автомобіля Lexus збив 12-річного хлопчика та втік з місця ДТП. У Києві ввели спеціальну поліцейську операцію та залучили оперативників, слідчих і аналітиків. Подробиці — за посиланням.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області в ДТП потрапили вантажний та легковий автомобілі. Аварія сталася на 124 кілометрі автодороги Київ — Харків. В напрямку Харкова 39-річна водійка Renault влетіла у відбійник, після цього автівка зіткнулась з вантажівкою Volvo.

Читайте також, що у Київській області вантажівка збила жінку.

Читайте также