У Києві виявили кілька десятків автомобілів у розшуку (ФОТО)

У Києві патрульні виявили кілька десятків автомобілів, які були в розшуку

У Києві з початку тижня патрульні виявили 45 автомобілів, які були в розшуку. Про це повідомляє патрульна поліція Києва, передають "Коментарі".

Один із інцидентів стався у Святошинському районі. Під час патрулювання поліцейські помітили вантажний автомобіль MAN, який проїхав перехрестя на червоне світло світлофора. Інспектори зупинили вантажівку та під час перевірки документів встановили, що транспортний засіб розшукують за зникнення з місця ДТП.

Отже, патрульні видали водієві постанову та запросили його проїхати до управління патрульної поліції у місті Києві для подальшого розслідування обставин події.

Інший випадок трапився у Печерському районі. Там патрульні зупинили авто Renault за порушення ПДР. Поліцейські перевірили документи та встановили, що транспортний засіб розшукують за скоєння злочину.

Інспектори видали водієві постанову, повідомили про подію ініціатора розшуку та запросили слідчих з Печерського управління поліції на місце події.

Як раніше писали "Коментарі", на Київщині розслідують ДТП, в якій постраждав неповнолітній. Це сталося 27 жовтня приблизно о 21:30 на вулиці Київська в Броварах. Попередньо відомо, що водій автомобіля "Mitsubishi" наїхав на 15-річного підлітка, який переходив дорогу на пішохідному переході.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися