Під Києвом сталася стрілянина: подробиці (ВІДЕО)

Поліція розкрила замах на вбивство

У Київській області розкрили замах на вбивство. Подробиці розповіли у регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними слідства, двоє чоловіків спланували вбивство 45-річного мешканця Бучі. Спершу вони слідкували за його будинком, а наміченого дня прибули до двору. Один із нападників підбіг до потерпілого, коли той виганяв автомобіль, і зробив вісім пострілів у бік водійського крісла. Потім вони покинули місце стрілянини.

Потерпілий вижив, але отримав дотичне вогнепальне поранення черевної порожнини. Нападників затримали на території Харківської області. Стріляв по автомобілю мешканця Бучі 25-річний уродженець Житомирщини. За фактом замаху на вчинення умисного вбивства групою осіб затриманим повідомили про підозру. Їм загрожує від десяти років тюрми до пожиттєвого ув’язнення. Суд обрав фігурантам кримінальної справи запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що киянин організував крадіжку обладнання з філії підприємства критичної інфраструктури. Четверо фігурантів кримінальної справи вночі винесли зі складських та виробничих приміщень заводу запчастини до спецтехніки з вмістом дорогоцінних металів на 4,4 мільйонів гривень. Учасники оборудки ретельно готувалися до цього. Вони відстежували маршрути руху охорони промислового об'єкта та вивчили розташування камер нагляду.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області легковий автомобіль зіткнувся із шкільним автобусом. ДТП сталася сьогодні, 1 листопада, у Великій Димерці. Водій автомобіля Lanos рухався по вулиці Бобрицька, де врізався у припаркований шкільний автобус. Подробиці та фото з місця ДТП — за посиланням.

Читайте також, що у Києві легковий автомобіль влетів у зупинку громадського транспорту та перекинувся. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися