Підпільний цех з виготовлення алкоголю закрили у Києві (ФОТО)

Подробиці розповіли в прокуратурі

На Київщині викрили групу осіб, які організували склад з незаконно виготовленим алкоголем у Києві. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Офісу генерального прокурора України.

За даними відомства, учасники підпільного бізнесу виготовляли контрафактний алкоголь на території складських приміщень у Києві. Продавали готовий товар під виглядом імпортованої продукції з Європи через розгалужену мережу роздрібної торгівлі.

Під час проведення обшуків правоохоронці вилучили понад дві тисячі скляних бутлів та 1,5 тисячі тетрапаків зі спиртовмісними рідинами загальним об’ємом близько 20 тисяч літрів, етикетки, пакувальні коробки та інші речові докази. Вилучені речовини направили на експертизу, щоб визначити ступень їхньої небезпеки. Інші подробиці в Офісі генерального прокурора України не повідомляють.

Нагадаємо, у Києві припинили підпільну роботу мережі гральних закладів та встановили організаторів нелегального бізнесу. Організаторами виявилися двоє киян. Мешканці Києва налагодили роботу одинадцяти підпільних гральних залів у різних районах столиці. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві викрили шахрайство під виглядом надання фінансової допомоги переселенцям. Про аферистів в поліцію повідомили представники одного з державних банків. У фінансовій установі заявили, що невідомі особи представляючись банкірами, знімають гроші з рахунків клієнтів. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Києві в одному з готелів сталася стрілянина.

Читайте также