У Києві через зауваження водій жорстоко побив пішохода

Що відомо про дорожній конфлікт

У Святошинському районі Києва затримали водія, який жорстоко побив пішохода. Про дорожній конфлікт та його наслідки розповіли у Національній поліції України в столиці, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, між чоловіками на дорозі виник конфлікт через правила дорожнього руху. Водій автомобіля не надав перевагу в русі чоловіку, який перетинав пішохідний перехід, через що той зробив зауваження та вдарив авто. Розлютившись, водій вийшов з автівки та вдарив чоловіка у голову. Пішохід від удару впав та втратив свідомість.

Потерпілим виявився іноземець 1985 року народження. У тяжкому стані його з проспекту Академіка Палладіна із травмою голови забрали до лікарні. Встановити особу водія поліції допоміг свідок конфлікту. Він розповів, що водій автомобіля Volkswagen вдарив пішохода у голову та поїхав з місця події. Водія розшукали та затримали. Затриманим виявився киянин 1971 року народження. За умисне тяжке тілесне ушкодження мешканцю Києва загрожує до восьми років тюрми. Поки що він знаходиться під нічним домашнім арештом.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва затримали наркокур’єрку з "товаром". Під час огляду автомобілю поліцейські знайшли 11 поліетиленових пакунків, захованих у покришці. Ще один пакунок був у жінки в сумці. У згортках знаходились психотропи вагою близько одного кілограма кожний. Наркотики вилучили. Експертиза показала, що вилучені психотропи – це солі Альфа-PVP. Вартість психотропних речовин оцінили у близько 20 тисяч доларів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві викрили шахрайство під виглядом надання фінансової допомоги переселенцям. Про аферистів в поліцію повідомили представники одного з державних банків. У фінансовій установі заявили, що невідомі особи представляючись банкірами, знімають гроші з рахунків клієнтів. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, як у Києві закрили підпільний цех з виготовлення алкоголю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися