На Оболоні чоловік ледь на вбив знайомого

Що відомо про замах на навмисне вбивство

В Оболонському районі Києва затримали чоловіка, який ледь на вбив знайомого. Про це повідомили у столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними відомства, в поліцію звернулася жінка та повідомила, що на вулиці Левка Лук’яненка чоловік вдарив людину ножем. На місце події прибули патрульні, слідчі, спецпризначенці, кінологи та медики.

"Опитавши свідків інциденту, ми з’ясували, що поблизу будинку між чоловіками виникла сварка, під час якої зловмисник дістав ніж та вдарив потерпілого у груди. Після правопорушник з місця злочину втік. Під час оперативно-розшукових заходів поліцейські ТОР затримали раніше судимого за майнові злочини 44-річного уродженця Запорізької області", — розповів начальник Оболонського управління поліції Віктор Михайленко.

Неподалік від будинку знайшли ніж зі слідами крові. Потерпілого медики госпіталізували у лікарню. Нападника затримали. За замах на умисне вбивство йому загрожує до п’ятнадцяти років тюрми.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва затримали наркокур’єрку з "товаром". Під час огляду автомобілю поліцейські знайшли 11 поліетиленових пакунків, захованих у покришці. Ще один пакунок був у жінки в сумці. У згортках знаходились психотропи вагою близько одного кілограма кожний. Наркотики вилучили. Експертиза показала, що вилучені психотропи – це солі Альфа-PVP. Вартість психотропних речовин оцінили у близько 20 тисяч доларів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві викрили шахрайство під виглядом надання фінансової допомоги переселенцям. Про аферистів в поліцію повідомили представники одного з державних банків. У фінансовій установі заявили, що невідомі особи представляючись банкірами, знімають гроші з рахунків клієнтів. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, як у Києві закрили підпільний цех з виготовлення алкоголю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


КИЕВЛЯНИН

8 листопада 2023, 12:36

КОКОЙ КОРОШИЙ ЕВРОПЕЕЦ)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися