У Києві жінка тяжко поранила свого зятя ножем

Подробиці розповіли правоохоронці

У Дніпровському районі Києва затримали жінку, яка тяжко поранила свого зятя ножем. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Національну поліцію України у столиці.

За даними правоохоронців, у квартирі на вулиці Ентузіастів стався сімейний конфлікт. Під час застілля між родичами виникла суперечка на побутовому ґрунті, під час якої жінка кухонним ножем вдарила зятя у живіт. Після цього вона пішла з квартири, а очевидці викликали потерпілому "швидку". Медики повідомили про пораненого в поліцію.

"Чоловіка госпіталізували до медичного закладу з проникаючим колото-різаним пораненням. З оселі слідчо-оперативна група вилучила ніж зі слідами бурого кольору та інші речові докази", — розповів слідчий Дніпровського управління поліції Юрій Черниш.

Тещу пораненого чоловіка затримали неподалік від місця проживання. Киянці 1970 року народження повідомили про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні. Жінці загрожує до восьми років тюрми. Досудове розслідування триває.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва затримали чоловіка, який ледь на вбив знайомого. На вулиці Левка Лук’яненка поблизу будинку між чоловіками виникла сварка, під час якої один з них дістав ніж, вдарив іншого у груди та втік з місця злочину.

Нагадаємо, в Обухівському районі Київської області родичі жорстоко вбили молодого чоловіка, а свідки – приховали злочин. Про вбивство розповіли у регіональній поліції. Хлопця спалили живцем та закопали у лісосмузі.

Читайте також, що у Києві в одному з готелів сталася стрілянина.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися