На Київщині виявили контрафактні цигарки та алкоголь на мільйони (ФОТО)

Що розповіли про контрабанду прикордонці

На Київщині українські прикордонники виявили контрафактні підакцизні товари на кілька мільйонів гривень. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Державну прикордонну службу України.

За даними відомства, за результатами обшуків вилучили 84 ящика цигарок та 350 літрів лікеро-горілчаної продукції, розфасованої у різні ємності. Це зробили співробітники оперативно-розшукового відділу ОКПП "Київ" спільно з детективами Бюро економічної безпеки України та за силової підтримки спецпідрозділу "Дозор" за адресою проживання та на складі фігуранта кримінального провадження у містах Біла Церква та Фастів.

Товар був призначений для подальшої реалізації на території України. Наразі встановлюється повне коло осіб, причетних до цієї схеми. Загальну суму вилученого оцінили у понад 2,8 мільйони гривень. У Державній прикордонній службі України оприлюднили відео спецоперації.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві викрили працівницю українського посольства на допомозі нелегалам з терористично ризикових країн Азії з переїздом до Євросоюзу. За гроші вона пропонувала іноземцям незаконно виїхати до Євросоюзу транзитом через територію України. Для цього оформлювала візи для в’їзду до України як студентів українських закладів вищої освіти. Вартість такої "послуги" становила до трьох тисяч доларів з одного нелегала.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва затримали наркокур’єрку з "товаром". Під час огляду автомобілю поліцейські знайшли 11 поліетиленових пакунків, захованих у покришці. Ще один пакунок був у жінки в сумці. У згортках знаходились психотропи вагою близько одного кілограма кожний. Наркотики вилучили. Експертиза показала, що вилучені психотропи – це солі Альфа-PVP. Вартість психотропних речовин оцінили у близько 20 тисяч доларів.

Читайте також, що у Києві сталася масштабна ДТП із загиблими.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися