У Києві сталася масштабна ДТП із загиблими (ФОТО)

Що відомо про смертельну аварію

У Києві затримали водійку та пасажира через ДТП із двома загиблими. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Національну поліцію України у столиці та Київську міську прокуратуру.

За даними правоохоронців, смертельна ДТП сталася у Голосіївському районі Києва. Аварія за участю двох автівок сталась на вулиці Старокиївська — відбулось зустрічне зіткнення легкових автомобілей Audi і Toyota. Внаслідок ДТП від отриманих травм 40-річний керманич та 39-річний пасажир автомобіля Toyota загинули. Інша водійка з місця дорожньо-транспортної пригоди зникла. Для її затримання у столиці були орієнтовані усі наряди поліції.

Поліцейські розшукали другу учасницю ДТП — водійку Audi та з’ясували деталі. Затриманою виявилась 20-річна киянка. У жінки відібрали біологічний матеріал з метою встановлення можливого ступеню сп’яніння та повідомили про підозру за кількома статями Кримінального кодексу України. Їй загрожує від семи до дванадцяти років тюрми з позбавленням права керувати транспортом від семи до десяти років.

Правоохоронці також затримали 34-річого чоловіка. Йому повідомлено про підозру у допуску до керування транспортом особи, яка перебуває в стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп'яніння. Йому загрожує до п'яти років тюрми з позбавленням права обіймати посади, пов'язані з відповідальністю за технічний стан або експлуатацію транспорту на строк до трьох років або без такого.

Нагадаємо, на автомобільній трасі Київ — Харків — Довжанський у Київській області зіткнулися два вантажних автомобілі. Внаслідок ДТП потерпілу пасажирку та водія одного із авто госпіталізовано до лікарні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва сталася ДТП на блокпосту. На Броварському проспекті водій автомобіля Renault, рухаючись зі сторони Броварів, при в’їзді до Києва збив працівницю прикордонної служби. Жінка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Читайте також, що у Києві в ДТП потрапили дві маршрутки з пасажирами.

Дивіться відео, як у Київській області п’яний водій під час втечі протаранив автомобіль поліції.

Джерело: https://t.me/gunpKyiv/1564


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися