На блокпосту на в’їзді до Києва сталася ДТП (ФОТО)

Автомобіль збив прикордонницю

У Деснянському районі Києва сталася дорожньо-транспортна пригода на блокпосту. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію столичної поліції.

За даними відомства, ДТП сталася на блокпосту напередодні ввечері на Броварському проспекті. Водій автомобіля Renault, рухаючись зі сторони Броварів, при в’їзді до Києва збив працівницю прикордонної служби. Жінка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Внаслідок ДТП прикордонниця отримала травми та її госпіталізували у лікарню. Перевірка 66-річного водія на стан сп’яніння показала, що чоловік був тверезий. За фактом ДТП на блокпосту у Києві розпочали кримінальне провадження. Поліцейські встановлюють усі деталі надзвичайної події. Слідство триває. В поліції оприлюднили фото з місця ДТП.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Броварському районі Київської області на залізниці сталася смертельна ДТП. Під електропотяг потрапив 19-річний хлопець. ДТП сталася на залізничній станції "Бобрик". Хлопця збив пасажирський потяг сполученням Київ-Ніжин. Від отриманих травм уродженець Фастівського району Київської області загинув на місці.

Ще одна смертельна ДТП на залізниці сталася у Бучанському районі Київської області. У Бучі електричка на смерть збила підлітка. Під електропотяг потрапила 15-річна дівчина. ДТП сталася поблизу станції "Лісова Буча". 

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області легковий автомобіль зіткнувся із шкільним автобусом. ДТП сталася у Великій Димерці. Водій автомобіля Lanos рухався по вулиці Бобрицька, де врізався у припаркований шкільний автобус. Подробиці та фото з місця ДТП — за посиланням. А днями на трасі Київ — Чоп народний депутат на смерть збив молоду дівчину.

Читайте також, що в Оболонському районі Києва в пожежі загинула людина.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися