У Київській області електричка на смерть збила дівчину

Що відомо про трагедію

У Бучі електричка на смерть збила дівчину-підлітка. Про трагедію повідомили у Національній поліції України у Київській області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, під електропотяг потрапила 15-річна дівчина. ДТП сталася поблизу станції "Лісова Буча". В поліції попередньо встановили, що 31-річний машиніст застосував екстрене гальмування, побачивши людину на колії, однак зіткнення уникнути не вдалося.

За фактом ДТП слідчі розпочали досудове розслідування. Інші подробиці трагедії правоохоронці не повідомляють. В поліції вкотре нагадали, що залізничний транспорт є зоною підвищеної небезпеки та закликали бути обережними на залізничних коліях, особливо у темну пору доби.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області розкрили замах на вбивство. За даними слідства, двоє чоловіків спланували вбивство 45-річного мешканця Бучі. Спершу вони слідкували за його будинком, а наміченого дня прибули до двору. Один із нападників підбіг до потерпілого, коли той виганяв автомобіль, і зробив вісім пострілів у бік водійського крісла.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області легковий автомобіль зіткнувся із шкільним автобусом. ДТП сталася у Великій Димерці. Водій автомобіля Lanos рухався по вулиці Бобрицька, де врізався у припаркований шкільний автобус. Подробиці та фото з місця ДТП — за посиланням. А днями на трасі Київ — Чоп народний депутат на смерть збив молоду дівчину.

Читайте також, що в Оболонському районі Києва в пожежі загинула людина.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися