У Київській області п’яний водій під час втечі протаранив автомобіль поліції (ВІДЕО)

Правоохоронці розповіли подробиці перегонів

У Київській області затримали водія, який протаранив службовий автомобіль поліцейських під час втечі на викраденому легковику. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Національну поліцію України в регіоні.

За даними правоохоронців, чоловік не розрахувався за пальне на АЗС у селищі Володарка, після чого на його розшук орієнтували поліцію. Його автомобіль виявили неподалік повороту на село Пилипча та почали переслідування. У місті Біла Церква до погоні долучились також патрульні. На проспекті Незалежності водій, тікаючи, протаранив службове авто поліції та був затриманий.

Легковик втікача був вкрадений у Кашперівці. Сам водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. За фактами незаконного заволодіння автомобілем, шахрайства та опору представникам влади розпочали досудове розслідування.

Нагадаємо, на автомобільній трасі Київ — Харків — Довжанський у Київській області зіткнулися два вантажних автомобілі. Внаслідок ДТП потерпілу пасажирку та водія одного із авто госпіталізовано до лікарні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва сталася ДТП на блокпосту. На Броварському проспекті водій автомобіля Renault, рухаючись зі сторони Броварів, при в’їзді до Києва збив працівницю прикордонної служби. Жінка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Читайте також, як на трасі Київ — Чоп народний депутат на смерть збив молоду дівчину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


OBZ

8 листопада 2023, 14:43

OBZ===organizacuia bor''bu so zlom/////////////////////////////////////////////////////////////// Президент Єврокомісії: Якщо Рада ЄС відкриє переговори з Україною про вступ, робота над процесом може розпочатися негайно............"Українці на це заслуговують" - Зеленський сказав, чого чекає від ЄС............=============BRIUSSEL'' URSULA FON DER LIAEN SHOZEP BORREL'' SHARL'' MISHEL''===OPORU PROGRESSA ZEMNOGO NAVSEGDA NASOVSEM.........===============UKRAINA V ES===ETO ISTINNUI PROGRESS===ETO =SSE= =SSM= PROTSVETANIE ZEMLIAN VECHNUI MIR NA ZEMLE NAVSEGDA NASOVSEM..........==========VLADIMIR ZELENSKII VALERII ZALUSHNUI UKRAINSKIE VOINU UKRAINSKII NAROD UKRAINA===EDINAIA ANTIOLIGARXICHESKAIA ANTIDESTRUKTIVNAIA PROGRESSIVNAIA BRIUSSEL''SKAIA FORMATSUIA===UKRAINSKAIA GUMANNAIA TSUVILIZATSUIA.........============VLADIMIR ZELENSKII PREZIDENT UKRAINU 2024=2029........

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися