На трасі Київ — Харків — Довжанський зіткнулися дві вантажівки (ФОТО)

Через ДТП ускладнено рух транспорту

На автомобільній трасі Київ — Харків — Довжанський у Київській області зіткнулися два вантажних автомобілі. Про це повідомили у Патрульній поліції України, передають "Коментарі".

На місці ДТП працюють всі відповідні служби. Патрульні забезпечують регулювання та безпеку дорожнього руху.

"У зв’язку з дорожньо-транспортною пригодою з травмованими, що сталась на 93 км автодороги М-03 Київ — Харків — Довжанський, за участі двох вантажних автомобілів, рух транспорту в напрямку міста Київ ускладнений", — йдеться в повідомленні Патрульної поліції України.

Водіїв закликали планувати маршрут своєї поїздки з урахуванням цієї інформації. Подробиці щодо потерпілих в ДТП в поліції не повідомили.

В поліції Київської області уточнили, що ДТП сталася сьогодні, 8 листопада, близько сьомої ранку, на 93 кілометрі автодороги Київ-Харків-Довжанський.

"Відбулось зіткнення між вантажівками Daf та Mercedes. Внаслідок ДТП, потерпілу пасажирку та водія одного із авто госпіталізовано до лікарні", — повідомили в Національній поліції України у Київській області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва сталася ДТП на блокпосту. На Броварському проспекті водій автомобіля Renault, рухаючись зі сторони Броварів, при в’їзді до Києва збив працівницю прикордонної служби. Жінка переходила проїжджу частину по нерегульованому пішохідному переходу.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області легковий автомобіль зіткнувся із шкільним автобусом. ДТП сталася у Великій Димерці. Водій автомобіля Lanos рухався по вулиці Бобрицька, де врізався у припаркований шкільний автобус. Подробиці та фото з місця ДТП — за посиланням. А днями на трасі Київ — Чоп народний депутат на смерть збив молоду дівчину.

Читайте також, що у Києві через зауваження водій жорстоко побив пішохода.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися