У Києві побили та пограбували підприємця на мільйони гривень (ФОТО)

Що відомо про зухвалий розбійний напад

У Києві затримали учасників розбійного нападу, які побили та пограбували підприємця на понад два мільйони гривень. Подробиці розповіли в Національній поліції України та Київській міській прокуратурі, передають "Коментарі".

Розбійний напад стався біля будинку потерпілого. Двоє чоловіків заштовхали бізнесмена у під’їзд, завдали удари та розпили в обличчя сльозогінний газ. Після цього нападники одягнули на чоловіка кайданки, пристебнули до поручня сходової клітки та забрали сумку з грошима.

"Один зі спільників — раніше судимий за серію тяжких злочинів, серед яких розбійні напади та умисне вбивство, інший — уродженець Херсонщини. Поліцейські встановили організаторку нападу - це дружина одного зі спільників", — розповіли у Національній поліції України.

Правоохоронці затримали організаторку та двох виконавців розбійного нападу. У столичній прокуратурі зазначили, що під час обшуків за місцем перебування затриманих вилучили частину викрадених грошей у сумі пять тисяч доларів. Учасникам розбійного нападу повідомили про підозру. Наступні 15 років вони можуть провести у тюрмі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві викрили працівницю українського посольства на допомозі нелегалам з терористично ризикових країн Азії з переїздом до Євросоюзу. За гроші вона пропонувала іноземцям незаконно виїхати до Євросоюзу транзитом через територію України. Для цього оформлювала візи для в’їзду до України як студентів українських закладів вищої освіти. Вартість такої "послуги" становила до трьох тисяч доларів з одного нелегала.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва затримали наркокур’єрку з "товаром". Під час огляду автомобілю поліцейські знайшли 11 поліетиленових пакунків, захованих у покришці. Ще один пакунок був у жінки в сумці. У згортках знаходились психотропи вагою близько одного кілограма кожний. Наркотики вилучили. Експертиза показала, що вилучені психотропи – це солі Альфа-PVP. Вартість психотропних речовин оцінили у близько 20 тисяч доларів.

Читайте також, як у Києві впіймали митника з хабарем в стакані з під кави.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися