Мережу гральних закладів закрили у Київській області (ФОТО)

Що відомо про незаконний бізнес

У Київській області припинили діяльність п’яти нелегальних гральних закладів, які займалися організацією та проведенням азартних ігор і лотерей у Фастові, Ірпені та Обухові. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Бюро економічної безпеки України.

За даними відомства, гральні заклади були облаштовані в нежитлових приміщеннях. Працювали в закритому режимі впродовж тривалого часу без створення юридичної особи, необхідних ліцензій та без сплати податків.

"Незаконні послуги надавалися цілодобово, порушуючи тим самим комендантську годину. Адміністратори одного із закладів забороняли гостям знаходитись в залі більше 10 хвилин, якщо вони не приймають участі в розіграші", — зазначили у Бюро економічної безпеки.

Під час обшуків гральних закладів вилучили речові докази здійснення незаконної діяльності. Наразі встановлюється повне коло осіб причетних до незаконної діяльності.

Нагадаємо, у Києві викрили працівників автошкіл та їх спільника, які за гроші допомагали скласти іспит водіям. Троє працівників приватних автошкіл та співробітник одного з територіальних сервісних центрів МВС вимагали гроші за успішне складання іспиту на право керування транспортом. Вартість "послуг" становила 450 доларів. Незаконними оборудками займався 22-річний адміністратор Територіального сервісного центру МВС, двоє інструкторів — працівники автошкіл та посередник, який за свій відсоток передавав гроші між фігурантами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що працівника "Київводоканалу" викрили на вимаганні значного хабаря за виготовлення та підписання дозвільних документів для водопостачання. У комунальному підприємстві розробили схему отримання хабаря від представників станції техобслуговування та ремонту автомобілів у Києві. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Києві розслідують спробу прослуховування головнокомандувача ЗСУ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися