У Києві чоловік вимагав хабар за реєстрацію авто

Наразі йому було оголошено про підозру

У Києві повідомили про підозру зловмиснику, який за 12 тис. грн за сприяння у реєстрації транспортного засобу. Йому повідомили підозру за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення представниками одного з територіальних сервісних центрів РСЦ ГСЦ МВС щодо безперешкодної реєстрації транспортного засобу. 

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

За даними, отриманими в результаті слідства, учасник кримінального провадження інформував громадянина про те, що отримати електронний талон на обслуговування у територіальному сервісному центрі МВС неможливо, але в обмін на 12 тисяч гривень він обіцяв вирішити цю проблему. Наразі йому було оголошено про підозру, і встановлено заходи запобіжного характеру у формі тримання під вартою з можливістю внесення застави. Також проводиться розслідування для виявлення інших осіб, які можуть бути причетні до цього злочину. Слідчі дії у кримінальному провадженні тривають.

Нагадаємо, "Коментарі" на Київщині працівника лікарні судитимуть за службову недбалість, що спричинила збитки майже півтора мільйона гривень. Прокуратури скерували до суду обвинувальний акт стосовно фахівця з публічних закупівель однієї з лікарень Київщини. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися