У Київській області чоловік до смерті побив дружину (ВІДЕО)

Що відомо про загибель жінки

У Київській області після сварки чоловік жорстоко побив дружину. Про це повідомили в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними відомства, напередодні вночі під час патрулювання міста Яготин правоохоронці виявили чоловіка та поряд з ним жінку без свідомості зі слідами крові на обличчі. Поліцейські викликали потерпілій швидку, проте невдовзі в місцевій лікарні 29-річна постраждала померла.

"Напередодні пізно ввечері подружжя поверталося з розважального закладу та між ними виник словесний конфлікт. Розлючений чоловік наніс своїй дружині множинні удари кулаками по голові", — зазначили в поліції Київської області.

Поліцейські затримали 39-річного раніше судимого чоловіка та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Йому повідомили про підозру за фактом нанесення умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Рецидивісту загрожує до 10 років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що киян та мешканців Київської області попередили про нову схему шахраїв. Аферисти розповсюджують фейкові SMS-повідомлення про надходження посилок від імені відомого поштового сервісу. Подробиці про нову шахрайську схему та як не втратити свої гроші — за посиланням.

Нагадаємо, у Києві викрили працівників автошкіл та їх спільника, які за гроші допомагали скласти іспит водіям. Троє працівників приватних автошкіл та співробітник одного з територіальних сервісних центрів МВС вимагали гроші за успішне складання іспиту на право керування транспортом. Вартість "послуг" становила 450 доларів. 

Читайте також, як у Києві аферисти привласнили квартиру пенсіонера.

Дивіться відео, як групу серійних крадіїв затримали у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися