У Києві судили чоловіка, який катував свою співмешканку паяльником

Чоловік сильно бив жінку

Згідно з обвинуваченням від Деснянської окружної прокуратури у Києві, суд виніс вирок 31-річному киянину, який вже раніше мав судимість. Він побив та знущався над своєю співмешканкою.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

Прокурор довів, що в травні поточного року, обвинувачений вступив у словесний конфлікт зі своєю співмешканкою, в ході якого протягом тривалого часу паяльником заподіював потерпілій тілесні ушкодження та опіки, чим завдав їй фізичних страждань та нестерпного болю.

Також зловмисник наносив потерпілій численні удари, у тому числі ременем, по обличчю, голові та тулубу, чим спричинив останній тяжкі тілесні ушкодження. Нападника затримали одразу після вчинення кримінального правопорушення. У ході обшуку за місцем його проживання правоохоронці вилучили знаряддя вчинення злочину (паяльник), а також наркотичний засіб.

За сукупністю доказів сторони обвинувачення вироком суду чоловіка визнано винним у пред’явленому обвинуваченні та призначено покарання у вигляді 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві засудили 38-річного киянина за фактом вчинення домашнього насильства відносно літнього батька.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися